campagneplanning

Op dit moment wordt er gekeken naar mogelijk een aanvullende video met achter-de-schermen beelden. Mocht deze beschikbaar komen, wordt hij toegevoegd aan de toolkit.

Meedelen kan op ieder moment binnen de campagneperiode. Bekijk hier voorbeeldteksten voor social media en download hier de video

Gebruik van de toolkit
Deze toolkit is bedoeld voor alle sportbonden om sportclubs te motiveren (volledig) rookvrij te worden. In de toolkit staat al het campagnemateriaal dat tijdens de campagneperiode kan worden gedeeld.

Let op! De campagne gaat op 24 juni live. Hierdoor mag je de campagnevideo en andere communicatiemiddelen uit deze toolkit pas delen vanaf dat moment. 

Meer informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie over de campagne? Heb je vragen over de campagne/een rookvrije sport? Kijk op www.sportrookvrij.nl. Of neem contact op met Adelien van Kooten (projectleider) via adelien.vankooten@nocnsf.nl

De campagne 'De sport wordt rookvrij' is hét moment om te laten zien dat jouw sportbond zich inzet voor een rookvrije sport. Bekijk hier welke campagneplanning NOC*NSF aanhoudt en hoe jij mee kan delen.